Forgács Noémi - stílustanácsadó, esztéta

Stílustanácsadás arany, ezüst, gyémánt csomagban választható


A GALÉRIÁHOZ KATTINTS A KÉPRE!

Budapest BELVÁROSI, ELEGÁNS, NAGYPOLGÁRI,165 nm-es SZALONOMBAN minden rendelkezésre áll, ami egy PROFI stílustanácsadáshoz kell: RUHÁK, KIEGÉSZÍTŐK, PARÓKÁK, SMINKESZKÖZÖK, PROFI FOTÓTECHNIKA, ÍZLÉSES KÖRNYEZET, garantáltan jó hangulat.

TESTALKAT-, ARCFORMAELEMZÉS, SZÍNANALÍZIS,  PARÓKA-, RUHAPRÓBA, SMINKELÉS, FOTÓZÁS, EGYÉNRE SZABOTT STÍLUSKALAUZ, SZÍNKÁRTYÁK

 

Miért van szükség a stílustanácsadásra?

Ha egy ember tisztában van az alkati adottságaival, ismeri a természet adta színeit, valamint azt, hogy mi áll jól neki, akkor előnyösen fog öltözködni. Ha  tisztában van azzal is, hogy bizonyos ruhadarabokkal mit sugall, és egy adott cél érdekében azokat hogyan kombináljuk, akkor előnyösen és céltudatosan fog öltözködni. Ha még ezen felül saját belső adottságaival, értékeivel is tisztában van, és azokat megjelenésével vissza is tudja tükrözni a külvilág felé, akkor nemcsak előnyösen, céltudatosan, hanem stílusosan is fog öltözködni. Ez pedig az élet minden területén segíteni fogja őt, hogy SIKERESEBB legyen abban, amit csinál. A hasznára fog válni mind a MAGÁN-, mind a KÖZÉLETÉBEN.


A STÍLUSTANÁCSADÁS MENETE:

- A konzultáció során a színeid, testalkatod, arcformád arányai, illetve személyiséged alapján  megbeszéljük, hogy  milyen SZÍNVILÁGÚ, STÍLUSÚ-, FAZONÚ-, MINTÁJÚ- ruhadarabok lennének javasoltak a gardróbodban. Átbeszéljük, hogy mit érdemes KIEMELNED, illetve ELKENDŐZNÖD, melyik testrészekre tereld a figyelmet és azt hogyan csináld.

 

- SZÍNTANÁCSADÁS során TÖBBSZÁZ SZÍNKENDŐ közül a  színcsaládodnak megfelelőeket felpróbáljuk. Összehasonlítjuk azokkal, amik  kevésbé állnak jól, így magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen színek előnyösek valójában.

- SZÍNKÁRTYÁK személyre szabottak. Kialakításuk minőségi, ellenálló, felhasználóbarát. Táskában kényelmesen elfér. 42 db színt tartalmaz.

- ALAPSMINKKÉSZÍTÉS során az arcformádhoz, színeidhez, személyiségedhez leginkább illő smink készül el.

FRIZURAAPRÓBA - közel 80 db parókából az arcformádhoz, színeidhez, személyiségedhez legjobban passzoló frizurákat próbáljuk meg. Megkeressük azokat a fazonokat, színárnyalatokat, amik a legelőnyösebbek, és amiben a legjobban is érzed magad.

- RUHA-ÖSSZEÁLLÍTÁSOK FELPRÓBÁLÁSA során stílusodnak, testalkatodnak, színeidnek, személyiségednek megfelelő SZETTEKET készítek elő KIEGÉSZÍTŐKKEL.

- FOTÓZÁS - professzionális fotófelszereléssel, általam készített kb. 150-200 db, nagy felbontású és kb. 20-30 db előtte-utána montázs átküldésére a stílustanácsadást követően kerül sor. A montázsok nagy előnye, hogy objektíven össze tudod hasonlítani rajtuk magad a a lehetséges megújuló külsőkkel. Több parókát, fazont, illetve ruhát fotózunk, így rizkómentesen ki tudod majd választani, hogy milyen fazonú, színű haj, színcsalád, ruhastílus állna a legjobban. Így elkerülhető, hogy elhamarkodott felindulásból olyan frizuraváltásra kerüljön sor, amit utána megbánsz a fodrásztól kijövet, és alig várod, hogy visszanőjjön vagy visszafestesd.