Forgács Noémi - stílustanácsadó, esztéta

Vélemények

 

"Drága Noémi! 

Amikor a levelet írom neked már közel félezer lájkot kaptak az általad készített fotók. Nem győzöm olvasni az elismeréseket, a gratulációkat. És ez mind Téged illet, ez a Te érdemed! A Veled töltött nap után nem lettem más ember. nem lettem szebb sem, fiatalabb sem. Mégis történt valami. Leporoltál, kifényesítettél, kicsit átrendezted a sorokat, és meghagytál a személyiségemben, a természetességemben, abban amitől én én tudok maradni. De mégis mintha egy más nő nézne vissza rám. Egy olyan nő, aki eltévedt az erdő sűrűjében, és egy mézeskalácsházikóban ráakadt a csodatévő tündérre, aki elvarázsolta, majd visszavitte az útra, ahonnan már biztosan a céljához ér. Kedves Tündér! Kívánom, hogy sokan tévedjenek még hozzád nemcsak bájos mosolyodért, ami önmagában gyógyító, de azért a sok-sok jó tanácsért, fárasztó öltözködésért, próbáért, amitől aztán királylányok és királynők hagyják el a Te kis mézeskalács házadat. 
Ölellek: Éva"

Éva (58 éves, moderátor, coach)

I did not really know what to expect and I was very positively surprised by the warm welcome of Noémi and her team. Noemi did a wonderful job finding out what suits me best in terms of styles, colors, make up  and hair. Besides her great know how she has a large warderobe with clothes and shoes in all styles to try. She gave me confidence and courage to try out new styles and be more brave. I am still thinking back to that wonderful day I was able to spend there. Noemi was so understanding, deep and warmhearted in every regard. Thank you so much again. I hope to be able to seeing you again. Not only for my needs but to meet you as a wonderful person again. I wish you all the best for you and your family."

Melanie (54 éves, sales merchandiser)

"Szavak nincsenek....Köszönök szépen mindent! Olyan élményeket szereztem Nálad, amelyek úgy gondolom meghatározóak lesznek a további életemben. Számomra sokkal több volt ez a 4 óra, mint egy stílustanácsadás! Olyan  ( francia boudoir-os ) hazaérkezős érzésem volt. Egy végtelenül kedves ember, aki ismeretlenül belelát a lelkembe, aki csalhatatlanul meglátja bennem a fényt és a színeket, és mindennek előcsalogatására pedig minden tudása és érzéke meg is van.Kívül-belül újra varázsolt és mindeközben irányt mutatott, hogy hogyan lehet önmagunk sajátos, egyedi stílusára rálelni. Saját példájával pedig 100%-ban visszatükrözte, hogy mindezt hogyan is lehet természetesen megélni.  Mindenkinek szívből ajánlok egy napot Noéminél! Nem csak Önképemet, hanem a világképemet is sikerült megváltoztatnod! Köszönöm! Szívből remélem találkozunk még! Nagy ölelés:) "

Lilla (46, irodai asszisztens)

"Kedves Noémi! Nagyon köszönöm a fotózást, tényleg meghatározó élmény volt! Egy varázsló vagy! A hangoddal, mosolyoddal, kedvességeddel, a környezettel, amit teremtettél egy perc alatt elpárolgott a szorongásom. Sugárzik belőled a manír nélküli őszinteség. Igazi NŐ vagy, amire minket is bátorítasz, mentorálsz.A szépség a szenvedélyed - Te tényleg meglátod mindenkiben a szépet, és ezt fotóra is tudod álmodni.  Még a lányom sem tudott eddig rávenni, hogy kifessem a szemem, de azóta - ha nem is ennyire - de mindig festem. És jól áll! :) Átválogattam a szekrényem, színesedik a ruhatáram.. szóval változom. :) Nagyon köszönöm az idődet, munkádat, sok sikert kívánok Neked! A legjobb ajándék volt a Nálad töltött idő! Üdvözlettel és hálával"

Gabi (53 éves, óvodatitkár)

"Mikor beléptem a szalonba , olyan volt számomra, mint egy csodaország, tele színes ruhákkal. Teljesen úgy éreztem magam, mintha egy másik dimenzióban lennék. Olyan boldog voltam, hogy ott lehetek! Azóta is sok önbizalmam lett, hordok olyanokat, amiket eddig sosem. Megismerhettem önmagamat, amíg fotóztál, és teljesen felszabadult lettem közben. Köszönöm,  hogy megismerhettelek, nagyon jól éreztem magam. Folyamatosan csak mosolyogtam, mert tényleg nagyon nagy élmény volt veled lenn és kipróbálni magam! ❤️"

Petra (21 éves, főiskolai hallgató)

"Köszönök szépen mindent! Hihetetlenül jó élmény volt ez a nap, nagyon jól éreztem magam. Gyönyörű volt a helyszín, és nagyon jó hangulatot árasztott.. Köszönöm a rengeteg tanácsot is, úgy érzem sokat fejlődtem általad. A kedvességed és az egész kisugárzásod pedig elképesztő. Annyira segítőkész és aranyos vagy, hogy hihetetlen. Köszönök mindent, és még keresni foglak szerintem mindenképpen."

Laura (19 éves, gimnáziumi tanuló)

"A tengernyi honlap között, amelyeket stílustanácsadás témában átböngésztem, Noémi bemutatkozóján szinte azonnal megakadt a szemem. Tudtam és éreztem, hogy egy profi és számomra hiteles szakember konkrét, személyre szabott tanácsaira van szükségem ahhoz, hogy kihozzam magamból a legtöbbet, így nem volt kérdés, hogy hozzá fordulok. Noémi nemcsak a külső adottságaimat vette figyelembe, hanem nagy hangsúlyt fektetett a személyiségem, belső tulajdonságaim és családi mintáim feltérképezésére is. A megértés, amihez ezáltal jutottam, teljesen új nézőpontokat adott, világokat nyitott ki számomra az önismeret és az önkifejezés terén egyaránt. Az együtt töltött nap után nemcsak azt mondhatom el, hogy tudatosabb vásárló leszek, magabiztosabb nő, aki tudja milyen szín és fazon áll jól neki, hanem azt is, hogy teljesen ön-azonos vagyok azzal a személlyel, aki a tükörből néz vissza rám. Ez én vagyok. Megtaláltam magam. Hálás köszönet illeti ezért a legtündéribb „ruhasuttogót”, akit receptre kéne felírni a magyar nőknek."

Bíbor (33 éves, jogász, szakfordító)

 „„Amikor elhatároztam, hogy elmegyek egy stílustanácsadásra, szokás szerint ráugrottam a netre. Sok opciót találtam, de a Te honlapod szerelem volt első látásra . Ez az, ide kell mennem!  Már az első telefonbeszélgetésünkkor azt éreztem, hogy mi nagyon régi ismerősök vagyunk. Az első konzultáció egy baráti beszélgetés volt, teljes kitárulkozással és maximális bizalommal. Majd jött a nagy nap! Tudtam, hogy nagy dolgok fognak történni és lőn. 9 órányi komoly munka: ráhangolódás, smink, "frizura" és néhány órányi ruhapróba. Kőkemény munka (Noéminek) és pajkos szórakozás, varázslat nekem. Több helyre mentettem le a rengeteg csodálatos képet, hogy egyszer majd öregkoromban azt tudjam mondani az unokáimnak: néha a ruha teszi az embert. Kedves Noémi! Nagyon szépen köszönöm ezt a napot és a csodás képeket. Ha az életem hullámvölgybe kerül, hívlak. Telefonszámod mentve! További sok szép átalakítást kívánok!"

Andi (52 éves, vállalati kapcsolattartó)

"Amit Noémi csinál, az varázslat: afféle, amely tartalmas kíváncsiságból, valódi figyelemből, érzékenységből,  és életszeretetből tevődik össze. És hazavihettem ennek nyomán azt a hétköznapi csodát, hogy szépnek és megújultnak érezhetem magam! Köszönöm! :) "

Melinda (35 éves, pszichológus)

"Amikor megkaptam tőled a képeket, éppen dolgoztam, ezért nem tudtam azonnal megnézni őket. Nagyon kíváncsi voltam az elkészült munkára, ezért azonnal továbbítottam a képeket a kedvesemnek, aki, miután megnézte, 8-10 sms-ben kommentálta nekem, hogy mit lát....áradozott, mennyire szépek a színek, a formák, az összkép. 
Pedig, amikor jelentkeztem hozzád, nem értette miért teszem, nem értett egyet a tervemmel, de a képek láttán teljesen megváltozott a véleménye.:)
Nagyon köszönöm neked ezt az élményt. Köszönöm az odaadást, a rengeteg munkát, energiát, erőt, amit átadtál nekem! Mert igazad van: nőnek lenni jóóóó!:)
"

Szilvi (44 éves, szociálpolitikus)

"Megnéztük a képeket és mindenkinek nagyon tetszettek. Tomi fiam azt kérdezte, hogy anya ezek a régen és most képek? Honnan van ennyi régi képed? Lefordítva ez annyit tesz: a régen, az az előtte fotó, a számára fiatalabb anya pedig az általad összeválogatott ruhákkal az utána fotók. Azaz megfiatalítottál:)

A férjem nagyon diplomatikusan annyit mondott, neki mindenhogy tetszek, de 1-2 képnél azért fennakadt a szeme, hogy micsoda dögös nő (különösen a citromsárgáknál - hozzáteszem eddig citromsárgában nem látott, mert egyetlen citromsárga ruhám sem volt, -eddig).

Számomra pedig a magabiztosságot hozta meg ez a két nap. Sokkal inkább a női ruhák felé kell nyúlnom a nadrágok helyett és bátrabb kell, hogy legyek a színekkel, mert nagyon sok jól áll. A hajam pedig egyértelműen barna kell, hogy maradjon, nem is kérdés. A fazonon kell változtatni. Sok kiegészítőt kell beszereznem és azzal sokkal vagányabbá tehetem a szetteket - ezen a téren van mit pótolni. Tegnap már el is kezdtem a keresgélést ruha fronton. 

Köszönöm ezt a két napot és a rám fordított energiát. Bátrabbá és magabiztosabbá tettél az öltözködés és smink terén. Kívánok sok sikert a munkádban és hogy minél több nőhöz jusson el az "üzeneted".

Örülök, hogy találkoztunk, remélem még fogunk is:)"

 

Eszter (40 éves, pedagógus)

 

"Kedves Noémi!

Sosem találkoztam még olyan emberrel, aki ennyi szenvedéllyel és elhivatottsággal végezte volna a munkáját, pontosabban a hivatását, mint Te. Egészen ámulatba ejtett, hogy mennyi energiát fektetsz abba, hogy az ügyfeled elégedett legyen. A honlapod alapján azért választottalak, mert sugárzik rólad az egyéniség. A stúdió is lenyűgöző volt, rengeteg stílus, mégis összhangban.Hihetetlen mennyiségű információval és tapasztalattal lettem gazdagabb.Amit a káprázatos színeken, a pazar ruhákon, a mesés ékszereken kívül kiemelnék az az, hogy tényleg teljesen új perspektívákat nyitottál számomra, a "hát én ilyet fel nem vennék"-ből a "hogy ez milyen jól áll"-ig neked eljuttatni az embert kb. pillanatok műve. Amiért még nagyon hálás vagyok az a barátságos légkör, amit figyelmességeddel, kedvességeddel és a páratlan türelmeddel teremtettél meg."

 

Bea (29 éves, jogász)

 

Olyan stílustanácsadót kerestem, akiből belülről fakad a stílusos megjelenés és az ember már a weblap böngészése közben érzi, hogy igen, ő az, tőle szeretnék tanulni; a segítségét, a véleményét kérni…és ezt Noémiben 100 %-ig megtaláltam. Nulláról kezdtük el felépíteni a ruhatáramat, a munkahelyi öltözetektől az alkalmi ruháig bezárólag. Igazából mindig farmernadrágos típus voltam, kerültem a szoknyákat/ ruhákat, mert
nem igazán tudtam, hogy mi is állna jól. Noéminek már az első választása abszolút telitalálat volt. Nála egy ruha nem pusztán egy ruha önmagában, hanem sokkal több annál. Hiszen kerül hozzá megfelelő fülbevaló, öv, stílusában passzoló cipő/ csizma és akár még egy klassz dzseki is. Noémi szuperül meg tudja mutatni egy ruha több ’arcát’ is. Hogyan lehet ugyanazt a ruhát elegánsabban vagy lezserebben viselni vagy hogyan tudunk egy nyáriasabb ruhát a hűvösebb évszakokban is hordani. Nem csupán az ügyfél színtípusát nézi a megfelelő ruhadarabok és kiegészítők kiválasztásánál, hanem maximálisan figyelembe veszi a személyiséget is. Ezenkívül nagy bónusz, hogy a szettekről fényképek is készülnek, így nem kell később gondolkodni, hogy egy adott ruhához milyen kiegészítők tartoztak. Noémi végtelen türelemmel és szeretettel mutatja a helyes irányt. Receptre kellene felírni őt mindenkinek, akiben él a változni akarás vágya, de egyedül nem tudja, merre induljon!"


Eszter (46 éves, nyelvtanár)

 

"Nekem nagyon tetszett, hogy volt Noémival egy előzetes beszélgetés, amely során igyekezett engem  a lehető legjobban megismerni. Így a stílustanácsadásra úgy érkeztem, hogy Noémi már előzetesen felkészült rám.  A kollekciók kiválasztása tükrözte az egyéniségemet és a változás lehetőségeit is. Olyan ruhákat és színeket próbálhattam fel, amiket én magam nem választottam volna ki a boltban. És kétségtelenül új utak nyíltak meg számomra. És szuper fotók készültek! A szalonnak pedig egy elvarázsolt kastély hangulata van, amiben kiléphettem a komfortzónámból, amelyet Noémi kedves, laza, figyelmessége támogatott!"

Edina (44 éves, szociálpolitikus)

"Szeretném neked megköszönni a tegnapi napot, meg úgy mindent!  Fáradt volt, de nagyon jól érezte magát a lánykám! Tudod mit mondott Szofi nekem az autóban hazafelé? "Anya, én olyan szépnek éreztem magam!" Hát mit is mondhatnék, csordultig telt a szívem! Talán végre elhiszi, hogy milyen szép! Ezen kívül még ezt mondta: "Nagyon kedves volt velem Noémi, ezáltal nem éreztem magam zavarban vagy kellemetlenül, és nagyon sok hasznos tanácsokat kaptam tőle. Nagyon finom volt a kakaó is! 

Szofi (15 éves, gimnáziumi tanuló)

„Szeretném kifejezni a hálámat, mert az a nap fontos volt Nekem! Életemnek olyan szakaszába értem, amikor éreztem - "szükségem van megújulásra"! Az interneten kezdtem kutakodni, amikor is Noémi honlapjára bukkantam. Kihez máshoz is fordulhattam volna, mint hozzá? Stílusa és eleganciája átütött a képernyőn keresztül. Tudtam, na igen Ő lesz az, akitől tanácsokat szeretnék elfogadni! Noémi nagyon kedvesen beszélgetett velem, és próbált nekem időpontot találni, hogy minden passzoljon a találkozóra. Már a nap is jól kezdődött, amikor reggel a szalonba siettem! Noémi személye már akkor megragadott, hiszen Ő maga a stílus! Ki ne vágyna arra, hogy kihozzák belőle a legjobbat? Először kellemesen elbeszélgettünk, hogy megismerjen, aztán megmutatta az előnyös tulajdonságaimat, majd a legjobb smink fortélyokat, frizura lehetőségeket és a színeket, amitől végül is az "ember lánya" életre kelhet! Fontos aruha, és a kiegészítők, az összhatás, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, hiszen ezért mentem! Kissé elesett halandóként tértem be hozzá, de a nap végére egy szellemileg és külsőleg erős, szép kisugárzású nőként jöttem ki az épületből. Köszönöm Noémi! Ez kellett Nekem, erre volt szükségem! Tanácsaidat megfogadva jobb nő leszek, az már biztos :)!”

Bogi (40, jógaoktató)

"Nagyon tetszett és nagyon jól éreztem magam veled. Sok olyan dologban segítettél és sok olyan dolgot megtudtam, amit eddig nem tudtam vagy nem voltam benne biztos. Sokat segített ez a pár óra, hogy megtanuljam azokat az alap dolgokat, amik segítenek nekem az öltözködésben. A kedvencem a parókás rész volt. Nagyon élveztem, hogy új stílusú frizurákat próbálhattam ki. Nagyon szeretem a ruhákat és nálad lehetőségem nyílt olyan ruhákat is felpróbálni, amit amúgy magamtól nem biztos, hogy felvennék vagy megvenném. Sok olyan stílust próbálhattam ki, ami igaz messze áll tőlem, de nagyon jól éreztem magam az adott stílusban, amit nem szoktam hordani. Amióta voltam nálad sokkal extrábban öltözködöm. Sok olyan ruhadarabot veszek fel, ami eddig lapult a szekrényem aljában. Köszönöm szépen ezt az élményt mert ez egyben egy élmény is volt számomra."

Noémi (17, gimnáziumi tanuló)

"Kedves Noémi,

Szükségem volt pár napra, hogy az élmények letisztuljanak, mert azért erőteljesen felkavarodott az állóvíz. Kaptam általad egy más látásmódot, egy pozitívabb önképet. Az első tükörbe nézés, sminkkel, frizurával sokként ért, de aztán megszoktam az új magam. Az a körülmény, hogy én vagyok a középpontban egy egész napon át, szokatlan és kiléptetett a komfortzónámból. És igen, igazad volt... kőkemény munka. Mindazonáltal, minden nőtársamnak receptre írnálak fel. A hétköznapokon sok olyan újítást vezetek be, amit tőled tanultam, bátrabb leszek és elfogadóbb önmagammal. Köszönöm és ölellek!"

Noémi (40 éves, ügyész)

"Még ma is elevenen él bennem a veled töltött nap, maradandó élmény lesz. Nagy varázsló vagy, és nagy játékos a fotózásnál. Hozott anyagból dolgozol, de a végére összeáll a kép...megelégedésünkre...köszönöm NEKED. Teszed mindezt profizmussal, szakértelemmel, tapasztalattal, türelemmel és tapintatosan, amíg eléred a célod., célunkat. Ezalatt rentgeteget adsz magadból is, a kisugárzásoddal, a nőiességeddel, vagyis az eszköztáraddal. Még egyszer köszönettel, ha egyáltalán szavakkal ki lehet fejezni azt amit nyújtottál."

Zsuzsa (53 éves, köztisztviselő)

" Emlékszem, az első alkalom előtt izgultam, mert nem tudtam mi vár rám, de amint elkezdtünk beszélgetni megnyugodtam, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Mindig is el szerettem volna jutni egy stílustanácsadóhoz, mivel már kislányként is imádtam öltözködni. Nagyon boldog vagyok, hogy a 18. születésnapomra ezt az élményt kaptam a szüleimtől. Elképesztő volt látni azt a rengeteg ruhát, cipőt, parókát és kiegészítőt. Az egész olyan volt, mint egy álom, amelynek minden pillanatát élveztem. Biztos vagyok benne, hogy amit itt megtanultam, azt a jövőben is tudom majd hasznosítani. Köszönök mindent! "

Niki (18 éves, gimnáziumi tanuló)

"Nagyon jó nap volt az a nap ! Köszönöm a kedvességed, odafigyelésed, a szakértelmed. Téged látva, veled dolgozva elleshettem titkon, milyen is egy Igazi NŐ. Tényleg jó volt az is, hogy nem előnyös ruhákba is bújtattál, és elmontad, megmutattad, miért nem jók, mire kell figyelnem. Jól elfáradtam a végére, de megérte !! Nagyon is! Hálás vagyok, hogy rád találtam! És köszönöm, hogy egy pár napot rám áldoztál! Ezután én is ajánlani foglak másoknak! Minden jót kívánok neked. Őszinte öleléssel:  Csilla"

Csilla (47 éves, kisgyermekgondozó)

"Nagyon tetszenek a képek, kezd kikristályosodni mi lesz az én stílusom, még nehéz a döntés. Frizurában és színben meg fogok küzdeni magammal Melletted ugyan nem éreztem, de valóban a sok infó, öltözés, inger jól lefárasztott. Köszönöm  a türelmed! Hálásan köszönöm az élményt! Mindent, a 6 órási vendégedet is, ezzel is adtatok nekem egy pluszt! Pont azt a harmóniát erősítetted meg bennem, amit én is szeretnék az életemben hosszú távon fenntartani, és másokat is eljuttatni ebbe az állapotba! Megmutattad, hogy megéri minden nap szépnek lenni !  Úgy érzem, mintha belém bújt volna egy részed,  ami mindig velem van. (természetesen visszaadom, ha hiányzik )"

Kinga (41, life coach és mediátor)

"Kedves Noémi!

Nagyon köszönöm az együtt töltött napot és az ott született képeket. Igazán tanulságos volt számomra az a néhány óra...Jobban megismertem a saját személyiségemet (sok mindent tudtam/gondoltam magamról, de soha nem fogalmaztam meg) a testem arányait, előnyeit és hiányosságait. Egy komplex rálátást kaptam magamról és ezt Neked köszönhetem. A kedvességed, figyelmed és persze a tudásod segített ahhoz, hogy jobban megismerjem magam és ezt nagyon fontosnak tartom. Lenyűgöző a kreativitásod, az egész atmoszféra amit megteremtettél az igazán igényes és nőies szalonodban. Minden nőnek, lánynak, hölgynek csak ajánlani tudom - és fogom is:) -, hogy töltsön Veled egy napot és járja végig a saját magához vezető izgalmas és tartalmas utat."

Gyöngyi (51 éves, ügyvezető)

"Nagyon elégedett vagyok Noémi munkájával. Már a honlapon talált információkból is arra következtettem, hogy itt tényleg személyre szabott tanácsadás zajlik majd, aztán az első találkozásunk meg is erősített ebben. Az egész folyamat alatt végig központi szerepet kapott a személyiségem, hogy mi illik hozzám, és mi nem, mi az amiben jól tudom érezni magam. Bár igyekeztem minden újításhoz nyitottan hozzáállni, mégis voltak számomra kényelmetlenebb összeállítások, és ekkor sem éreztem azt, hogy bármi rám lenne erőltetve. Noémi minden figyelmét rám összpontosította, néha még a saját szükségleteiről (pl. ebéd) is megfeledkezett. Összességében egy fárasztó, de jó hangulatú napot töltöttünk, aminek a végén sok élménnyel és új tudással lettem gazdagabb. Köszönöm még egyszer!"

Szandra (28 éves, informatikus)

"Fantasztikus 3 napot töltöttem Noémivel. Nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk, és végig olyan érzésem volt, mintha egy kedves,  régi barátnőmmel csevegnék. Rengeteg jó tanácsot, ötletet adott, amit azonnal a hasznomra is fordíthatok a mindennapokban. Mondhatni, hogy kicserélve, feltöltve érzem magam a stílustanácsadás után, nagyobb önbizalommal távoztam Noémitől. Nagyon hálás vagyok neki, barmikor szívesen visszamennék hozzá."

Detti (30 éves, masszőr)

"Noémi stílustanácsadása kétségkívül felejthetetlen élmény! Előttem már oly sokan leírták, mennyire profi a hozzáállása, mennyire odafigyel minden apró részletre, milyen kedvesen terelgeti a hozzá fordulókat a számukra előnyös viseletek megtalálása irányába, hogy nehéz újdonságot írni. Én bő egy éve a lányomat ajándékoztam meg egy Noémi-féle megújulási lehetőséggel, és az ő változásait is látva szerettem volna megismerkedni Noémi módszerével. Munkám kapcsán évtizedekig sokat utaztam, jártam az országot - ehhez a nadrág egy blézerrel volt a praktikus viselet. Szoknyát is csak a legnagyobb nyári hőségben viseltem. Most izgalmas volt felpróbálni olyan ruhákat, amilyenekhez egész biztos nem nyúltam volna egyetlen üzletben sem. Ha mégis leakasztottam volna a fogasról, és felpróbáltam volna, valószínűleg nem vettem volna meg, hiszen az összképhez kellenek a kiegészítők: másfajta smink, más színű harisnya, másféle cipő, másmilyen ékszer. Mindezt egy helyen aligha lehet megvalósítani - kivéve Noémi "budoárját" , ahol az ember lánya nem győz egyik ruhából a másikba bújva új és új színeket megcsodálni, új és új érzéseket felfedezni magában.Gyerek-, és ifjúkoromban sokszor azt hallottam: "a szépségért meg kell szenvedni". Ezt bátran felül lehet írni valami hasonlóval: néhány apró, de jól kiválasztott trükkel azzá válhatunk, akivé csak akarunk! Hálás vagyok ezért Noéminek, és mindenkinek szívből ajánlom, nem fog csalódni benne!"

Erzsébet (59 éves, vegyészmérnök)

Kedves Noémi!

"Nagy izgalommal töltöttem le a képeket, és várakozásomnak megfelelően nagyon tetszettek! Kívülről látni magamat ebben a színkavalkádban nagyon hasznosnak találom. A sok információ és élmény, amit a sokféle ruha felpróbálásakor éltem meg itt tolong a fejemben és kezd kialakulni egy kép, ami tetszik nekem, kívülről is és mint érzet is. Nagyon izgalmas és mozgalmas volt az együtt töltött nap és nagyon hasznosnak is találom, egy nagyon jó alap arra, hogy legyen mire építeni és legyen miből építeni. Köszönöm!"

Irén (52 éves, agrármérnök)

Ma reggel néztem meg az elkészült fotókat. A képeken keresztül jó érzés volt újra átélni azt a napot. Bárcsak sokkal hamarabb találtam volna meg a honlapodat. Egy logikus, áttekinthető rendszer szerint felépített stílustanácsadásod minden részletét élveztem. Nagyon hasznos volt számomra a rólam készült alkat- és színelemzés. majd pedig a gyakorlat is: a megfelelő hajszín és fazon kiválasztása a parókák segítésével, illetve a hozzám illő smink és a ruhák. 

Köszönöm neked ezt a napot.”

Magdi (65 éves, nyugdíjas)

"A férjem adta nekem ajándékba a stílustanácsadást, amit nagyon eredményesnek talált. Noémi nagyon kedves és természetes személyiség. Annak ellenére, hogy nem ismertük egymást, megdöbbentően hamar ráérzett a stílusomra. Nagyon sok olyan ismeretet adott át nekem az öltözködéssel kapcsolatban, amiről bevallom, fogalmam sem volt. Szóval óriási köszönet Neki és remélem a továbbiakban is vele együtt építhetem a ruhatáramat."

Mariann (45 éves, pénzügyi ellenőr)

"Ajándékként kaptam a lehetőséget, hogy részt vegyek Noémi stílustanácsadásán. Noémiban egy minden részletre figyelő kedves, tüneményes fiatal hölgyet ismertem meg, aki a szakmájának minden csinját-binját magas fokon ismeri és ezt a tudást át is tudja adni. A legapróbb részetekig kidolgozta a nekem megfelelő színeket, ruhadarabokat, a hajszíntől a cipőig. Élmény volt hallgatni ahogy lépésről-lépésre oktatott, milyen hajszín áll nekem jól, milyen ruhadarabokat részesítsek előnyben, és mely ruhadarabokat zárjak ki a ruhatáramból. Az utcán sétálva nem is gondolnánk, hogy  egy jól megválasztott napszemüveg, ruha, kiegészítő csodákra képes. Megtapasztaltam a ruhapróbák alatt, hogy mindez így van. És ne feledkezzünk meg a leheletfinom sminkről sem, amely nagyon sokat javít megjelenésünkön. Összességében élmény volt a Noémival töltött idő, tanácsai alapján most már tudom, hogy mit vásároljak magamnak ahhoz, hogy a megjelenésem előnyös legyen, és jól is érezzem magam a saját stílusomban. Nagyon-nagyon köszönöm!"

Marcsi (63 éves, könyvelő)

"Amikor Noémitől eljöttem stílustanácsadás után, a liftben kifelé jövet a lent dolgozó munkások egyikének megállt a festőecset a kezében, megbökte a másikat, és ezt mondta: "Te, ez ugyanaz a nő, aki az előbb felment?" Hazafelé pedig 2 férfi fütyült utánam, amire évek óta nem volt példa! Ezután azon gondolkodtam, hogyha 20 évvel előbb találkoztam volna Noémivel, és előbb sor került volna az átalakulásomra, akkor talán másképp alakult volna az életem, talán megtaláltam volna az Igazit..."

Magdi (61 éves, kézbesítő)

"Szeretném még egyszer megköszönni a szuper csajos napot együtt, ahol hasznos tanácsokat adtál nekem az öltözködés, a smink és a frizura kapcsán. Tudom, néha nem volt egyszerű. :-) Köszönöm a beszélgetést és a pozitív meglátásokat, amiket tőled kaptam, illetve a már kicsit karácsonyi és szilveszteri hangulatot, amit a képek is jól visszaadnak. Nagyon jól éreztem magam. A fekete csini ruha, amit tőled hoztam, szuper választás volt Szentestére."

Szilvia (40 éves, HR-es)

"Könnyed, vagány, játékos, harmonikus, izgalmas és nagyon emberi… egyszóval szuper volt Veled együttműködni a megjelenésem formálásán! Köszönöm! Éreztem én persze, hogy jobban érzem magam a bőrömben, ha olyan ruha van rajtam, amit szeretek, és amit csinosnak találok, csak valahogy a megvalósítással akadtak mindig gondjaim. Nagyon kellettél hozzá a saját példáddal és profi meglátásaiddal, hogy átlendüljek a holtponton és elkezdjek foglalkozni a külsőmmel egy picit jobban. Mindezt úgy, hogy örömet leljek benne! Nagyra értékeltem, hogy a szalonodban töltött idő minden percben éreztem, hogy nekem szenteled a figyelmedet, és arra törekszel, hogy megtaláljam az én személyes hangom. Tetszett, hogy nem erőltettél rám semmit, amit nem éreztem magaménak, de tárgyilagosan elmondtad, hogy mi miért áll jól vagy rosszul. Mind színben, mind fazonra, mind anyagra nézve, kezdve az arcommal és a frizurámmal. Új kapukat nyitogattunk, amikor egy adott holmiról azt éreztem, hogy soha nem venném le a polcról, de amikor felpróbáltam a javaslatodra, meglepődve tapasztaltam, hogy hű, ebben tetszem magamnak! Forgolódtam a tükörben jobbra-balra, magamnak tetszelegve, töltődve azzal az érzéssel, hogy de jó, hogy megtaláltam ezt a fazont, tényleg jól áll nekem!  Lelkesítő volt és nagyon hiteles, hogy beavattál a műhelytitkaidba, hogy miként illeszted a napirendedbe a sminket, a hajad beállítását, az öltözékeid megtervezését… Sziporkáztad a hasznos tippeket, hogy hol érdemes az alapruhadarabokat beszerezni, egyáltalán, hogy mik az alapok!? Ráébredtem, hogy miért is érzem frusztrálónak az otthoni öltözködést, és ha meglenne az a pár alapdarab, amiket javasolsz, akkor máris jobban tudnám kombinálni a meglévő ruhatáramat is. És a lényeg... nem elég, hogy óriási szakirodalmi ismeretet csillantottál fel percről percre az esztétikus megjelenés és szépség ápolás szabályairól, hogy mi mihez passzol, mi és miért áll jól vagy rosszul, hogyan vigyázzunk a bőrünkre, de mindez a megkapó könnyedségeddel és hitelességeddel fűszerezve elérte nálam, hogy az öltözködésre és szépségre kezdek végre nem lehetetlen küldetésként, hanem kísérletező és játékos örömforrásként gondolni."

Kata (32 éves, jogász)