Forgács Noémi - stílustanácsadó, esztéta

Tudnivalók

Ez nem egy átalakító show

 

A stílustanácsadás során azt szeretném átadni, hogy hogyan hozzuk ki, akár gyerekek mellet is  a legtöbbet  magunkból gyorsan és hatékonyan a mindennapokban.

Ez nem egy átalakító show,

amit a végén megörökít egy fénykép, és utána egy szép emlékké halványul ez az esemény. A stílustanácsadás során az a célom, hogy a jövőben is, életvitelszerűen változzon meg az életedEz pedig egy tanulási folyamat.

Meg kell ismerkednünk előnyös színeinkkel, azok kombinálásával.  Tisztában kell lennünk a testi adottságainkkaltestfelépítésünkkel, hogy tudjuk mi az, amit ki kell hangsúlyoznunk, és amit el kell rejtenünk. Tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen fazonú, mintájú és anyagú ruhákat viselhetünk. Ismernünk kell arc-, szemformánkat, hogy tudjuk hogyan sminkeljünk és milyen frizurát viseljünk, valamint milyen  szemüvegkeret válasszunk. Végül, de nem utolsósorban pedig meg kell találnunk azt a stílust, ami a leginkább kifejezi személyiségünket.

Ezeket gyakorolni kell, nem megy egyik napról a másikra. A folyamatos sikerélmények, pozitív visszajelzések azonban nagyon motiválnak majd. Azt szeretném, hogy minden egyes nap, a segítségem nélkül is magabiztosan emeld ki a szekrényből a megfelelő színű, fazonú ruhadarabokat, kiegészítőket. Tudd elkészíteni a hozzáillő sminket egyedül is. Önállóan is el tudj úgy készülni, hogy olyan legyen a végeredmény, ami ÖNAZONOS VELED, ÉS ERŐSÍT TÉGED EGÉSZ NAP, BÁRMIT IS CSINÁLSZ.

Gyere el, segítek neked!

 

Gyakorlati tudnivalók

Mit hozzak magammal a konzultációra?

Egy olyan színes  fényképet, amin látszik az eredeti hajszíned. A színanalízis során ennek nagy hasznát veszem.

Hozhatok magammal valakit?

Nem. A stílustanácsadás személyre szóló, egyénre szabott. Kérlek, a tanácsadásra ne hozz magaddal senkit,  egyedül gyere. Nem szerencsés, ha valaki beleszól a tanácsadásba, félreviszi a munkafolyamatot..

Kell-e a sminkes neszeszeremet hoznom a sminktanácsadásra?

Ha sminktanácsadásra jössz, akkor magaddal hozhatod a sminkkellékeidet is. Én a saját sminkfelszerelésemet használom, de természetesen átnézzük a tiédet is. A cél az, hogy otthon, te magad is meg tudd csinálni a neked legelőnyösebb sminket.

Szemüvegben vagy kontaktlencsében jöjjek?

Ha kontaktlencsét és szemüveget is használsz, akkor gyere abban, amit gyakrabban viselsz.

Milyen ruhát és cipőt vegyek fel a stílustanácsadásra?

Azt, amit a leggyakrabban viselsz, amiben úgy érzed, hogy önmagad vagy. Ez nagyon fontos. Ne vegyél fel magassarkút, ha inkább lapos cipőben jársz.

Kisminkeljem magam a sminktanácsadásra?

Csak akkor, ha szoktál sminkelni. Pont úgy sminkeld ki magad, ahogy mindennap szoktad.